TELEPATI MED DYR

Forstår du dit kæledyr?


Forstår du dit kæledyr?

Dyr er meget intelligente og derfor er det vigtigt at forstå deres budskaber og ikke bare ignorere dem.

Det sker at vores kære dyr pludselig opfører sig anderledes – i nogle tilfælde er det som om de prøver at fortælle deres mennesker et eller andet.

Måske har de det ikke godt eller der er noget som de ønsker at der skal laves om på.

Dyr er meget intelligente og derfor er det vigtigt at forstå deres budskaber og ikke bare ignorere dem.

Flere gange er jeg blevet kontaktet af mennesker, som havde behov for hjælp med deres kæledyr. Har du et problem med dit dyr, tager jeg gerne ud til jer.

Her er et par eksempler:

Hest som ikke ville rides på

Jeg blev kontaktet af en voksen pige, som havde en hest, som simpelthen nægtede at flytte sig med rytter på. Hun havde tidligere redet meget på den og over en længere periode, havde flere børn haft stor glæde af, at ride på hesten.

Men nu var det åbenbart nok – hesten viste tydelig en anden form for adfærd.

Jeg tog ud til hesten og den fortalte mig at den tidligere havde sprunget med sin ejermand, men fortalte også at det var længe siden. Den havde i en længere periode redet rundt med skolebørn, som den syntes var støjende. I øvrigt syntes den også det var kedeligt med alle de skolebørn og den savnede at springe med sin ejermand.

Det fortalte jeg ejeren. Efter et stykke tid begyndte hun at springe med hesten igen. Samtidig sørgede hun for, at der ikke kom for mange forskellige skolebørn for at ride på hesten. Hesten kvitterede med at tillade at børnene igen kunne få en ridetur.

Bortløben kat

En kat var for første gang forsvundet fra sit hjem. Efter 14 dage kontaktede ejeren mig og bad om hjælp. Jeg fik et billedet af katten og via dette, fik jeg kontakt til katten.

Jeg spurgte katten, hvor den var henne. Den fortalte mig at den ren faktisk var i nærheden af sit hjem. Den havde fundet et skur, hvor der boede et menneske som fordrede alle katte, som kom forbi. Den havde fået sig en god ven i en hvid kat og havde det faktisk ret hyggeligt, hvor den var.

Jeg fortalte den at både ejeren og ejerens datter var meget ulykkelige over at katten var forsvundet og at ønskede at den kom hjem igen.

11 timer efter, kom katten hjem og har været hjemme lige siden

Ydelse Pris
Telepati med dyr Ring for pris

Kontaktinfo:

Tulle Hyllested, Lynge Bygade 32, 3540 Lynge – Tlf: 27766060 – Mail: tulle@Mentalsund.dk