Tulle’s Spirituelle Profil

 

Tulle Hyllested – Spirituel Profil


Jeg er født med clairvoyante evner samt evnen til at kommunikere med de afdøde.

Min bedstemor var sigøjner og min far havde ligeledes disse evner. Som barn var det meget svært at håndtere og i familien var det blot facts, at sådan var det bare, men ikke noget man ellers talte om.

Da jeg blev en halvstor pige, blev alle disse beskeder jeg modtog oppe fra, samt andre uforklarlige ting jeg oplevede, for meget for mig.

Jeg forsøgte at lukke af for den åndelige verden og troede at jeg havde lukket ned for disse evner. Igennem nogle år levede jeg videre i den tro, at sådan som jeg opfattede andre mennesker, ja – sådan opfatter alle hinanden.

Men nej – det skulle senere vise sig, at jeg aldrig havde lukket af. Tværtimod blev signalerne klarere og klarere. På det tidspunkt havde jeg valgt en karrierevej i erhvervslivet, indenfor IT-verden.

Umiddelbart fungerede det fint, men for mig var der noget galt på min vej. Det var ikke det jeg skulle bruge mit liv på og det blev tydeligere og tydeligere.

I erkendelse af, at min vej skulle gå i helt en anden retning, gav jeg slip på de gamle mønstre og gav efter for den åndelige verden. Gav slip, forstået på den måde, at jeg uddannede mig og udforskede området, for at finde ud af, hvad jeg kunne bruge mine evner til – men altid med begge ben på jorden – og der er de stadig!

Jeg er uddannet som Clairvoyant Rådgiver, Krystalhealer, Spirituelt Medie hos Lone Hertz. Er uddannet indenfor Kommunikation med dyr hos Anita Bakkegård. Hypnosedelen samr NLP Master delen, er fra Hypnoseskolen, København og stress-coaching hos Bjarne Toftegaard, HR Developer/Coach er fra Ishøj/Tåstrup Ledelsesakadami , NLP Practitioner er fra NLP- Europe. På Zoneterapi-skolen i Herlev, har jeg uddannet mig som Erhvervs- og Idrætsmassør.

Indenfor det spirituelle arbejder jeg med Clairvoyant Rådgivning, Afdødekontakt, Udrensning af huse, Kommunikation med dyr. 

Kærlig hilsen
Tulle Hyllested

Kontaktinfo:

Tulle Hyllested, Lynge Bygade 32, 3540 Lynge – Tlf: 27766060 – Mail: tulle@Mentalsund.dk