7 gode råd til dig og dit helbred

7 gode råd til dig og dit helbred

7 gode råd til dig og dit helbred 400 267 Tulle Hyllested

 

Tag en beslutning om at være bedste ven med dit helbred.

Det vil være en rigtig god beslutning og du behøver bare at lytte til din krop. Har du lyst, kan du starte med at meditere eller blot sidde/ligge stille 10 minutter om dagen og bare  —- lytte til din krop.

Hav fokus på de gode ting du kan gøre for at føle dig i balance
Hvad gør dig glad – De ting, der gør dig glad, vil også hjælpe dig til at føle dig godt tilpas og dermed få den indre ro og balance.

Spis de rigtige ting
Du ved nok allerede, hvad der er godt og mindre godt for din krop at du putter i munden.

Din tid
Vær opmærksom på, om du har for travlt (tendens til stress).

Sørg for at have tid til dig selv, hvor du bare kan gøre, hvad du vil, eller endnu bedre – gør ingenting. Synes du, det er en umulig opgave – at finde tid til dig selv – handler det måske mere om, at der er for mange ting, du vil nå på for kort tid. PRIORITER!

Motion og frisk luft
Ingen nyhed – motion og frisk luft er godt for krop og sind. Gå en tur med hunden, selv om du ingen hund har. Har du hund og dagligt går tur med hunden, så overvej at gå nogle nye veje og lad dine sanser fyldes op med nye indtryk. Går du altid den samme tur med hunden, bliver det nemt en vane, hvor du ikke har fokus på de ting, der er omkring dig. Dine sanser har godt af nye indtryk.

Søvn
Sørg for at få den søvn din krop har brug for. Det betaler sig. Under søvnen restituerer kroppen sig, hvilket betyder, at kroppen samler kræfter, helbreder og bliver forfrisket, hvilket dit immunforsvar også har brug for.

Hvis du snyder kroppen for den søvn, du har brug for, over længere tid, vil du hurtigt opleve ubalancer i kroppen, såsom træthed, manglende overskud, lavt immunforsvar m.m.

Vær dig selv tro
Pas på dig og undgå at gøre ting du virkelig får det dårligt med. Det giver ubalancer og uro, som nemt sætter sig i kroppen og vil højst sandsynligt gøre, at du føler dig mindre godt tilpas.

Jeg har lavet en lydfil, som giver dig et kærlig boost til din mentale sundhed i krop og sind.
Har du lyst, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet nederst i højre hjørne og få adgang til den gratis lydfil.

Du får yderligere adgang til 9 gratis lydfiler, der kan hjælpe og støtte dig, til at forbedre din mentale sundhed og dermed din livskvalitet.
Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet nederst på siden, i højre hjørne. 

Kærlig hilsen
Tulle