Lev i nuet og få mere energi

Lev i nuet og få mere energi

Lev i nuet og få mere energi 400 267 Tulle Hyllested

Måske du kender følgende citat:

”Livet er de ting, der sker, mens du har travlt med at lægge andre planer”

Har du fokus på de ting, du foretager dig, eller er dine tanker et andet sted end der, hvor du fysisk befinder dig?

Har du nogensinde tænkt på, hvor meget energi du bruger på, at kroppen er et sted og sindet er et andet sted?

Det, der skal ske om 2 timer, kan du alligevel ikke gøre noget ved lige nu, da det er fremtid og på det tidspunkt, vil det, der sker nu, være fortid – og hvis du ikke er til stede i nuet, vil du være gået glip af fortiden, når du er i gang med andre ting om 2 timer, som så vil være nuet.

Og så tager jeg lige fat i det foregående afsnit igen.

Kender du det – du sidder i et møde og tænker på den aftale, du har om 2 timer. Det du rent faktisk gør er, at du bruger din energi på noget, som ikke er. Det som ikke er – bruger du energi på, i stedet for at bruge din energi på det, du faktisk foretager dig lige nu.

Måske du har tendens til at suse rundt , springe fra den ene opgave til den næste, knap have tid til en pause, knap have tid til trække vejret hele vejen ned i maven og måske ikke altid være opmærksom på, hvad der foregår omkring dig. Måske det hele nemt bliver for stressende , så du ikke har mulighed for at nyde livet i fulde drag.

Flyt fokus til de ting, der sker nu!

Det gode ved at være til stede i de ting, du gør, er, at du bliver i stand til at se situationer objektivt og som de er, i stedet for at være i en situation, hvor du ikke er i stand til at se skoven for bare træer.

Jo mere du flytter fokus over på nuet, vil det gå op for dig, at du tidligere har brugt enormt meget tid og energi på tankemylder, bekymringer, pres, og følelser.

Jo dygtigere du bliver til at holde fokus på det, der sker nu og dig selv, vil du kunne mærke dit åndedræt helt ned i maven, mærke dig selv og begynde at sætte pris på alt omkring dig .

Dit fokus er på nutiden og dermed slipper du dine bekymringer og giver slip på en eventuel frygt for fremtiden. Du lever en dag ad gangen og får mest ud af hver dag. Du bliver mere spontan og begynder at leve i nuet.

Hvis du har et job, går det op for dig, at du ikke behøver at tage bekymringer om arbejdet med hjem.

I og med at du lader tanker om jobbet ligge, der hvor det hører til, nemlig på jobbet, oplever du, at det frigør din tid og energi på en sådan måde, at du har overskud til at gøre de ting, som du virkelig har lyst til.

I det hele taget vil du opleve, at din livskvalitet bliver forbedret og det i sig selv er en kæmpe bonus.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet, får du fri adgang til 10 hypnose lydfiler. Har du lyst, kan du tilmelde dig til nyhedsbrevet nederst, til højre, på denne side.