Ryger du i tankemylder fælden?

Ryger du i tankemylder fælden?

Ryger du i tankemylder fælden? 600 400 Tulle Hyllested

Ja,

så røg jeg selv i fælden. Det sker meget sjældent, men nu skete det så….

Flot Tulle 😉 ærligt, jeg sov ikke så godt forleden nat. Normalt sover jeg dejligt om natten, men ikke denne nat.

Pludselig væltede det ind i mit hovedet med bekymringer – bekymringer om der kunne nå at komme styr på tingene og hvis ikke, hvad så ….

Det handlede om at jeg lige om lidt, skal jeg holde et større arrangement, hvor jeg har behov for en del forskellige ting. Jeg mangler jeg borde, stole, lys, varme mm. Ja listen er lang.

Jeg havde kontaktet et udlejningsfirma, som skulle undersøge nogle ting for mig, før jeg kunne få en aftale i stand om leje af diverse. Meen da jeg efter 5 dage, stadig ikke havde fået en tilbagemelding fra det firma, som skulle hjælpe mig med de manglende ting, gik det så ud over nattesøvnen.

panik.png

Men hvorfor så pludselig bekymre sig så meget, så det går ud over nattesøvnen?

I det her tilfælde handlede det om, at jeg skulle have en løst en opgave, hvor jeg var afhængig af andres hjælp.

Da jeg stadig ikke have modtaget en mail fra firmaet, inden jeg gik i seng – blev jeg irriteret over at der endnu ikke var styr på tingene.

Jeg begyndte at bekymre mig – hvad nu – hvis …..

Jeg følte mig lidt stresset over manglende overblik

Min utålmodighed kom på banen

Det gjorde at nu var nok og jeg kunne ikke bare ”være i det” – havde behov for at der kom styr på det Nu!

Burde bare være nærværende, give slip og sove og derefter handle på det når det blev dag igen.

tankemylder.jpg

Sådan fik jeg stoppet tankemyldret og kunne falde i søvn

Jeg ændrede mit tankemønster ved at tænke over, hvad det var der gjorde at jeg selv faldt i tankemylder fælden. (som beskrevet ovenfor)

Jeg ændrede mine mindre positive følelser, ved at kikke på hver enkelt følelse, mærke dem og finde nye og mere positive følelser.

Irritation over at en anden person ikke melder tilbage … ingen grund til at blive irriteret men blot acceptere at sådan er det.

Bekymring er total spild af tid – 95 % af de ting vi bekymrer os om, sker slet ikke og hvis de gør, er det på en anden måde, end vi har bekymret os om – så væk med dem og ind med ro og afslapning. Jeg kunne jo stadig nå at finde et andet firma, som kunne hjælpe mig.

Utålmodigheden hører sammen med at jeg plejer altid at have styr på mine ting, men her følte jeg at jeg ikke havde styr på noget som helst – men der var jo stadig tid til at få styr på det hele.

Stress-følelsen kan nemt ramme, når man føler sig presset, hvilket jeg gjorde her. Men ingen grund til stress. Da jeg kom til dette punkt, havde jeg jo allerede fundet løsningen – kontakte et andet firma.

Ved at kikke på indholdet i tankemylderet og dele det op, lykkes det mig alligevel at få min nattesøvn.

Du kan gøre det samme, hvis du også falder i tankemylder fælden. 

På den måde, vil du også komme til at lære dig og dine følelser bedre at kende.
PS

Har du lyst, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet nederst i højre hjørne og få adgang til en gratis lydfil, der kan hjælpe og støtte dig til at slappe godt af i krop og sjæl, samt hjælpe dig til at minimere bekymringerne.

Du får yderligere adgang til 9 gratis lydfiler, der kan hjælpe og støtte dig, til at forbedre din mentale sundhed og dermed din livskvalitet.

Kærlig hilsen
Tulle Hyllested