Meditativt frikvarter i en storby

Meditativt frikvarter i en storby

Meditativt frikvarter i en storby 577 595 Tulle Hyllested

Du har sikkert hørt det før – det er sundt for krop og sjæl at meditere.

Jo mere du øver dig og finder den metode, der føles rigtig for dig, jo nemmere er det. Jo mere meditation – jo mere indre ro og balance får du i krop og sind.

Udfordringen er blot, at det ikke altid bliver til noget. Det skyldes, at vi ofte glemmer os selv i hverdagens stress og jag.

Når du på et tidspunkt, kan tage på ferie, som jo netop skal være afstressende og afslappende – hvor meget tror du så, at du får mediteret?

For år tilbage var jeg i Chicago og boede på et hotel, midt i byen.

Det var nu ikke et helt almindeligt hotel – det var et meditationshotel!

I hotelværelset, var der 4 vindueskarme, som ikke bare var vindueskarme, det var meditations- vindueskarme og over alle vindueskarmene hang der (selvfølgelig) en krystal.

Det var hyggeligt og jeg følte mig rigtig hjemme.

Udsigten – ja, det var byen og jeg lå flere gange i en vindueskarm og mediterede.

Det var en skøn oplevelse, at ligge der og flyde i en meditations-vindueskarm og samtidig betragte huse, biler, busser og mennesker, der bevægede sig, lyskryds der skiftede farve og både der sejlede forbi på kanalen.

Alt denne gadeaktivitet betragtede jeg på en helt anden måde, end hvis jeg selv havde været en del af gadebilledet.

Har du mulighed for at sætte dig et sted i en storby, hvor du kan lukke larmen ude, samtidig med at du betragter alt det, der sker, eller ikke sker, uden at tage stilling til det – så vil jeg klart anbefale det – det var en virkelig en skøn oplevelse og det behøver selvfølgelig ikke at være på et meditationshotel.