Sådan kan du afhjælpe allergi

Sådan kan du afhjælpe allergi

Sådan kan du afhjælpe allergi 800 533 Tulle Hyllested

Jeg møder jeg en del mennesker, som fortæller mig, at de tror, at de har fået allergi og de syntes det hæmmer dem i at være udendørs.

En hurtig hjælp kan være at gå på apoteket og købe TELFAST, som stopper allergien samt nældefeber lige med det samme.

Fordelen ved TELFAST er, at de på igen måde sløver.

MEN vidste du, at man kan formindske/fjerne allergi vha hypnose?

Det kan man, fordi allergi handler om, at immunsystemet har lavet en  ”fejltagelse”

Når immunsystemet fungerer godt, identificerer det stoffer, som er virkelig truende for kroppen og eliminerer disse og reparerer skader. Det er en slags vagtværn, et forsvar, som har til formål at beskytte dig mod sygdom og giftige stoffer.

Når et allergen kommer ind i vores krop, mødes det af nogle immunforsvars celler, der hedder makrofager. Makrofagerne opsuger allergenet og sender besked til nogle andre hvide blodceller, der hedder lymfocytter og beder dem producere noget modgift = antistof.

Har vi først dannet antistof mod nogle sygdomme – f. eks. Børnesygdomme – så får vi dem aldrig igen. Immunsystemet bekæmper straks virus, hvis det skulle komme ind i kroppen igen – og det uden vi mærker noget som helst.

Men nogle gange laver vores immunsystem en fejltagelse og identificerer også ufarlige ting som f.eks. mad, pollen, støv som værende farlige. Hvis dit immunsystem således TROR, at noget er farligt, så ender det med at du får allergi – i stedet for beskyttelse. Man kan sige, det er blevet for effektivt og gør nu mere skade end gavn. Dertil producerer immunsystemet langt flere antistoffer mod disse ufarlige ting, end når det beskytter dig mod sygdom. Det er denne voldsomme over-produktion af antistof, som giver dig de meget ubehagelige symptomer .

I hypnose lærer du en metode, der kan genoptræne dit immunsystem til at kunne reagere mere passende på de ting, som du er allergisk overfor.

Udtalelse fra en tidligere klient, som ikke kunne tåle parfume

Mærkeligt og til eftertanke

Hej!

Ingen vej udenom.

Min undren er stor—jeg er et menneske, der så absolut ikke er til alternativ behandling — min uddannelse gør at jeg er til resultater med tre decimaler i laboratorieanalyserne.

Jeg var hos dig d.29 januar —og senere på dagen blev jeg udsat for parfume, som jeg med garanti ikke kunne klare tidligere og den aften gik det fint.

Jeg har faktisk haft det fremragende efterfølgende,.

Tirsdag d.12 var jeg igen til hypnose—–jeg fatter det simpelhen ikke. 

Mine forskellige diagnose har holdt ferie—jeg forstår det ikke. 

Jeg er af natur en rigtig skeptiker, og som før skrevet er jeg mest til resultater med tre decimaler.

Mærkeligt og til eftertanke.

Dame fra Nordsjælland

PS. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har noget på hjertet eller vil høre mere om mine behandlinger.

Kh Tulle